sunnuntai 21. tammikuuta 2018

Perustelut politiikkaan lähtemiselle

Päädyin pitkällisen harkinnan jälkeen kuntavaaliehdokkaaksi. Demarit oli minulle luonnollinen valinta, olenhan itse nauttinut kaikista niistä hyvinvointivaltion palveluksista, joita tämä puolue on ollut mahdollistamassa. Elämänkokemukseni ja elämäntilanteeni on nyt valmis siihen, että voin antaa oman panokseni yhteisten asioiden hoitamiseen. Erityisesti  sydäntäni lähellä ovat lapset ja nuoret.
"Hämeenlinnani on aktiivinen ja välittävä". Tällä vaalilauseella haluan tuoda ytimekkäästi esiin sen, mikä on minulle tärkeää. Haluan asua kaupungissa, joka ennakoi, katsoo tulevaisuuteen ja kehittyy. Kaupungissa, joka arvostaa työntekijöitään ja joka välittää kaikista asukkaistaan. Ikään sukupuoleen tai etniseen taustaan katsomatta. Kaupungissa, jossa puhalletaan yhteen hiileen ja jossa tehdään yhteistyötä. Kaupungissa, jossa on iloa, eloa, kulttuuria ja monipuolisia liikuntamahdollisuuksia. Kaupungissa, jonka ohi junat eivät aja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tuhoaako teknologia oppimisen?

  Suomalaisessa peruskoulussa opetus on ammattitaitoisten pedagogien käsissä ja oppiminen hyvää vaikka uutisotsikoiden perusteilla voisi m...